Rabu, 15 Agustus 2018

Розбір проекту Make - інноваційна медіа-платформа

Розбір проекту Make - інноваційна медіа-платформа


top.JPG

Сьогодні багато людей стикаються з проблемою - часто дуже складно знайти важливу цифрову інформацію, яка раніше була відзначена на певних ресурсах. Вся вона розкидана - пошук вимагає додаткових витрат часу. Уявіть, що вам потрібна певна фотографія або відеофайл - знайти контент необхідно терміново, але ви вже не пам'ятаєте де саме він зберігався. Це досить серйозна проблема, з якою стикаються користувачі існуючих сервісів такого типу.
Розробники децентралізованої платформи Make пропонують унікальне рішення існуючої проблеми - у вас буде можливість оперативно отримувати доступ до будь-якої необхідної інформації. Для цього досить використовувати мобільний пристрій або комп'ютер - при перегляді контенту, його можна маркувати, зберігати, сортувати. При цьому, в будь-який момент ви зможете знайти вподобане відео або фотографію, не витрачаючи для цього зайвих зусиль.
Чому слід звернути увагу на проект Make
У цій сучасної медіа-платформи дійсно великі перспективи - клієнти зможуть оцінити всі переваги проекту, заснованого на блокчейне. Будь-яка операція, яка буде виконана всередині платформи, надійно захищена та прозора - для того, щоб клієнтам проекту було зручно працювати, використовуються інтелектуальні контракти.
Користувачі платформи Make зможуть підібрати найбільш вподобаний контент, зберегти його або поширити, використовуючи для цього різноманітні месенджери. Розробники хочуть зробити свій проект дійсно глобальним - у людей буде можливість укласти перспективний контракт з певним брендом, зацікавленим у створенні ефективної реклами. В даному випадку все буде залежати від рейтингу людини - якщо він регулярно створює або поширює виключно якісний контент, у нього точно буде шанс монетизувати свої зусилля.
Тепер перегляд реклами, пошук фотографій, робота з контентом - відмінні способи заробітку. Ніяких обмежень або складнощів з використанням соціальних мереж - в будь-який момент можна отримати доступ до необхідного контенту. Для виконання дій усередині платформи Make буде використовуватися токен проекту, який можна придбати за криптовалюта або фітание кошти.
image.png
Переваги проекту Make
Чому клієнти платформи будуть задоволені такою співпрацею:
Отримуйте винагороду за свої повсякденні дії. Ви регулярно переглядаєте рекламу або діліться картинками з друзями - тепер це дозволить вам заробляти! Створюйте якісний контент, дивіться рекламні акції, діліться сподобалися фотографіями з друзями - будь-які дії всередині платформи Make дозволяють розраховувати на отримання токенов;
Платформа, яка дозволяє систематизувати роботу з усіма соціальними сервісами. Вам більше не потрібно постійно перемикатися між мессенджерами, шукати необхідні картинки кілька разів досить просто вибрати необхідний контент і поділитися ним у всіх ваших сервісах;
Відомі бренди регулярно проводять різноманітні рекламні кампанії. Це також прекрасний спосіб заробітку - від вас вимагається небагато, просто грати в зазначені гри, переглядати контент, відповідати на питання, поширювати рекламу. Кожна дія має на увазі отримання певної кількості токенов;
В майбутньому, розробники збираються підключити можливість використання віртуальної реальності. Це буде відмінна можливість по-новому поглянути на різноманітні ігри та рекламний контент.
В цілому, децентралізована платформа Make здатна залучити інвесторів, щоб реалізувати всі задумки команди розробників. огляд Make
image (1).png
Величезна кількість сучасних людей постійно використовують можливості цифрових технологій - соціальні мережі, різноманітні рекламні майданчики, біржі контенту. Все це користується величезною популярністю. Сьогодні активно впроваджується технологія блокчейн - відмінна можливість створювати децентралізовані, безпечні платформи для роботи з різними типами даних. Проект Make є інноваційною медіа-платформою, заснованої на існуючих перевагах технології блокчейн. Це відмінна можливість для користувачів - вони зможуть не тільки отримати доступ до необхідного контенту, але і монетизувати свої зусилля зі створення цього контенту.
Сьогодні багато людей стикаються з проблемою - часто дуже складно знайти важливу цифрову інформацію, яка раніше була відзначена на певних ресурсах. Вся вона розкидана - пошук вимагає додаткових витрат часу. Уявіть, що вам потрібна певна фотографія або відеофайл - знайти контент необхідно терміново, але ви вже не пам'ятаєте де саме він зберігався. Це досить серйозна проблема, з якою стикаються користувачі існуючих сервісів такого типу.
Розробники децентралізованої платформи Make пропонують унікальне рішення існуючої проблеми - у вас буде можливість оперативно отримувати доступ до будь-якої необхідної інформації. Для цього досить використовувати мобільний пристрій
Додаткова інформація про проект:
ABTOP: Mario222
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1611785

Tidak ada komentar:

Posting Komentar